Vrijblijvend meer informatie?

Wij maken graag (online) kennis!

Opdrachtgevers

‘Wij zien in elke kandidaat een kans naar werk’

Wij werken samen met verschillende organisaties die als doelstelling hebben om mensen weer aan het werk te helpen. Denk hierbij aan gemeenten, participatiebedrijven, wijkteams, jongerenloketten en werkgevers.

Ben jij klantmanager, werkcoach, jongerenwerker of ben je op een andere manier verantwoordelijk voor het realiseren van een maximaal resultaat richting werk, school, stage of een combinatie hiervan? En kun je hier de visie van SollicitatieFit bij gebruiken?

Samen met jou kijken we naar de behoefte en passen onze training daar desgewenst op aan. Waar je zeker van kunt zijn is dat we actief met jouw kandidaten de weg naar de arbeidsmarkt (her)vinden met focus op resultaat.

Met een plan van aanpak op maat, persoonlijke begeleiding en ondersteuning middels E-learning krijgen deelnemers de handvatten aangereikt om succesvol te re-integreren. en werken zij naar een situatie waarin zij klaar zijn voor een baan. Het online platform is erop gericht om kandidaten in een digitale leeromgeving de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Deze zogenaamde online academy wordt ondersteund door onze persoonlijke begeleiding gedurende het programma. Wij doen dit ook fysiek in trainingen op locatie met ondersteuning van digitale middelen.

Tijdens en na afronding van het programma zetten wij ons in om de deelnemers te bemiddelen naar een passende baan. Het spreekt voor zich dat we je tussentijds informeren over de vorderingen.

Ben jij benieuwd naar wat we voor jouw kandidaten of klanten kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij staan je graag te woord.